Sov dig rask

Helt tilbage til fårehyrdernes tid, har man foretrukket ulden som den bedste beskyttelse mod kulde. Trods deres primitive tilværelse uden nogen former for faciliteter, var de aldrig syge, uldens specielle egenskaber kendertegner dig ved, at ulden virker som en sindrigt klimaanlæg og sørger for, at kroppen hverken er for kold eller for varm.

Det er ligeledes almindeligt kendt, at magnetisme har en positiv indflydelse på helbredet. Faktisk var det de første astronauter, der gav bolden op til denne opdagelse. Den såkaldte astronautsyge skyldes, at mennesket ikke længere opholdt sig inden for jordens magnetfelt. Man etablerede derfor et kunstigt magnetfelt i kabinen, og problemet var løst.

I Tyskland har man ud fra disse teorier fremstillet sengetøj i naturhår (uld) med isyede magneter. Sengetøjsprogrammet fås i Danmark hos importøren MAGNETIC i Thisted.

MAGNETICs magnetsengetøj udligner jordens magnetfelt og styrker kredsløbet. Mange har således lagt medicinen på hylden eller i det hele taget fået en bedre almentilstand, efter at de har sovet i det originale naturhårs sengetøj. Det bevises af breve fra hundredevis af glade brugere, der er blevet hjulpet af med deres dårligdomme ….. Mennesker, der alle har fået en bedre hverdag.