Hvorfor sove i uldsengetøj med magneter?

1. Uld er naturligt:
Uld er det ældste tekstilmateriale man kender, og det har været anvendt af mennesker siden tidernes morgen. Inden for næsten alle områder er det levet moderne, at “vende tilbage til naturen”. Det gælder både den måde vi spiser, bor og klæder os. For bare få år siden var det højest mode, at gå i tøj, der var fremstillet af spinlon, dralon, nylon og andre kunststoffer. I dag ved vi, at uld og bomuld er mere naturligt for huden.

I vor hverdag udsættes vi hver dag for påvirkninger fra kemi, røg, støj, elektricitet, stråling og andre ting der stresser vor hud og får os til at ældes hurtigere. Derfor er det vigtigt, at man i det mindste når man sover, giver kroppen muligheden for at genopbygge sig selv.
Det er her, at ulden er de mest naturlige man kan gøre for sin krop. Dyre uld ligner det uld vi selv har på kroppen, og er derfor mere naturligt og hud venligt end bomuld.
Når man ligger i et sæt uldsengetøj kan huden ånde. Man svæver faktisk på millioner af hår, der tillader cirkulationen af luft om huden. Huden er vort største organ(ca.10kg.) og er mere vigtig end vi tror.

Ved at lægge sig under fjer, dun m.m., der hverken tillader luft eller vand at passere, kvæler man sin hud og kommer til at lægge i sit eget sved.

Ulden tillader fugten at fordampe og det holder ikke på fugtigheden. Derfor føles uld altid tørt og har en behagelig temperatur. Tænk blot på eskimoerne eller nomaderne i ørken, der begge anvender uld både som beklædning og som sengetøj.

2. Uldens smertelindrende og selvrensende evne:
Fra gammel tid, har man altid vidst, ar uld er det bedste man kan have tættest på kroppen. Men hvorfor virker et uldent halstørklæde når man har lidt ondt i halsen, en uldent undertrøje mod forkølelse og slidgigt m.m.? Ved slidgigt f.eks. har man ikke den blodcirkulation som man burde have, derved bliver huden meget hurtig kold. Når dette sker, går vores immunforsvar imod os, ved ikke at sende så meget blod derud, for ellers ville hele kroppen blive kold.

Da ulden er meget nem at varme op og holde varmen, vil huden ikke blive kold og derved kan man med ulden alene få en forbedret blodcirkulation, det hjælper mod slidgigt m.m.

Ulden har en forunderlig evne til at holde sig selv rent, og det skyldes det naturlige indhold af lanolin. Når sved(urinsyre) kommer i forbindelse med lanolin sker der en kemisk proces, så det hele omdannes til endnu mere lanolin. Derfor er et bedste man kan gøre for at holde ulden rent, egentlig kun at støvsuge og lufte det. Naturligvis må uldsengetøj med magneter vaskes. Merino kvalitet med fastsyede magneter må kun håndvaskes i 30-40 varmt vand og med sæbespåner eller med vor uldvask. Kashmir superwash kvalitet kan vaskes i vaskemaskinen på uldprogram uden magnetindlæg og med vores uldvaskemiddel. Det må ikke centrifugeres eller tørretromles.

Magnetindlæggene skal vaskes i hånden da magneter ikke tåler vaskemaskine. Brug aldrig vaskepulver da det ødelægger lanolinen på uldhåret. Vores anbefaling er at man aldrig skal vaske det, for jo ofte man vasker det, jo kortere levetid har det.
Man opnår også det bedste resultat ved at ligge direkte i ulden, uden lagen og dynebetræk.

3. Magneterne forøger iltmængden i blodet:
Vi anvender de mest gennemtestet magneter i Danmark. De er patenteret i Tyskland og i Danmark i 1996.

Magneterne kan ikke mærkes når man ligger på dem, men de kan ses når man holder tæppet op i lyset.

Ved at påvirke de iltbærende jernatomer i de røde blodlegemer, bedres evnen til at optage, transportere og afgive ilt til kroppen. Ved måling(med ilt partiel trykmåleinstrument) har det vist sig at en person der får den optimale påvirkning med magnetsengetøj,
kan optage op til 6 gange så meget ilt.

4. Magneterne øger gennemstrømningen i blodårerne:
Magnetfelterne gør blodkarrene blødere, så deres strømningsmodstand mindskes og de mindste blodkar specielt i huden bliver hurtigere forsynet med blod og ilt. Dette bevirker, at temperaturen på hudoverfladen stiger efter blot få minutters påvirkning.

Den forøgede blodgennemstrømning kan måles med et lod flowmeter. Der er målt op til 6 gange mere blodtilstrømning. Vel at mærke uden at hjertet skal pumpe mere eller hurtigere og uden at blodtrykket stiger.

5. Magneterne normaliserer cellestofskiftet:
I cellerne der er kroppens mindste byggesten forbrændes bla. ilt for at skabe energi.
Hver gang vi bevæger en muskel skal der brændstof til. Hver gang der sker en forbrænding skabes der affaldsstoffer. Det der bestemmer, hvor meget brændstof der kommer ind i cellen, og hvor mange affaldsstoffer der kommer ud er cellemembranen.
Cellemembranen arbejder med elektricitet, og for at cellen skal kunne fungere normalt, skal spændingsforskellen mellem inder og ydersiden af membranen, være mellem – 70 til – 90 millivolt. Hvis værdien i cellen er lavere er det et tegn på for lavt stofskifte, og dermed en ophobning af affaldsstoffer. Denne tilstand giver sig især til udtryk hos slidgigtpatienter når de vågner om morgenen med store smerter i musklerne. Tæpperne med magneter er fremstillet således at de får cellerne til at vibrere så de kan udskille deres affaldsstoffer. Derved kommer man af med sine smerter.

6. Videnskaben står bag:
Faktisk er det rumforskningen, der har sat skub i forskningen om den menneskelige krop og påvirkningen af magnetisme. De første astronauter oplevede nemlig, at de blev syge og utilpasse, når de kom væk fra jordens magnetfelt. I begyndelsen vidste man ikke, hvad det var og kaldte tilstanden for astronautsyge og virus. Men isolerede de hjemvendte astronauter til de havde fået det godt. I dag tager man blot en kunstigt magnetfelt med op i rummet og så er problemet løst. Denne viden har sat flere videnskabsfolk i gang med at studere magnetismes virkning på kroppen, og også, hvordan jordens magnetfelt ændre sig.

Det viser sig at jordmagnetismen er hastigt aftagende. Alene de seneste 500 år, er den halveret, og det vil forsætte med den hastighed til om ca. 1500 år, når jorden skifter polaritet. (Sker for hver ca. 70.000 år.)

Der findes derfor adskillige videnskabsfolk og læger der forsøger at helbrede forskellige lidelser med magnetisme, ud fra den teori, at den menneskelige udvikling, ikke har kunne følge med de ændrede vilkår.

Men egentlig er der jo ikke de videnskabelige resultater der tæller, det er mere de resultater man selv får, når man på sin egen krop mærker, at man får det bedre.

7. Firmaet Magnetic:
Vi har solgt Magnet sengetøj de sidste 19 år, og vi samler på praktiske erfaringer fra vore kunder. Vi er et lille firma som bruger en tysk leverandør der lige som os, ikke går på kompromis med kvaliteten, derfor har vi i vores Kashmir Superwash omkring 600 gram uld pr kvadratmeter. Magneterne er syet ind i vores Kashmir Superwash i nogle små lommer, så de aldrig falder af, der er INGEN kunststof i. Der er kobbertråde i bunden af magnetindlæggene der beskytter mod anden magnetisme, bla. Jordstråler. Vi giver garanti for at vores Kashmir Superwash ikke kradser, som det eneste firma i Danmark.